Luxe en/of authentieke vakantiehuizen in Zuid Frankrijk

0113.58.20.36 De FranceVilla garantie

Een moment geduld, uw zoekresultaten worden opgehaald.

Vind uw villa:

  • Selecteer op kaart

Uitgebreid zoeken:

uitgebreid zoeken
Daarom FranceVilla:
  • Meer dan 100 accomodaties in de Dordogne en Lot
  • Gratis inspiratiegids
  • Vragen? Bel 0113.58.20.36
  • Uitstekende service is bij ons de standaard

FranceVilla (10-09-2018)

terug naar overzicht terug naar vakantiehuizen

27-10-2018

Wij hebben vier jaar een huis via Francevilla gehuurd de afgelopen jaren. Een groot compliment voor Lydia en Thijs Mennes. Zij zijn zeer plezierig om mee te overleggen en mee te denken wat een geschikt huis kan zijn. Klantvriendelijkheid staat bij hen hoog in het vaandel.Bij ons laatste huis waren een aantal zaken niet in orde. Dit had te maken met de beheerders. Lydia en Thijs hebben zich moeite getroost om het in orde te maken voor ons, zo ook de eigenaresse van het huis. Het is duidelijk dat ze hart voor hun bedrijf hebben en alle moeite doen het goed op te lossen. De contacten na thuiskomst waren alle keren prima en feed back werd op prijs gesteld.
Kortom voor ons is het duidelijk dat als wij richting Dordogne gaan wij graag weer via Francevilla zullen boeken.

Herman en Jannie

10-09-2018

Hoi Lydia,

We nemen inderdaad Francoise en Jip mee volgend jaar... :D Mary en ik wilden zowieso in de meivakantie 2 weekjes weg, omdat dit ook rustige weken zijn binnen ons eigen bedrijf. Dus hebben we Swaas en Jip uitgenodigd om met ons mee te gaan. Ze hebben al zoveel leuke verhalen verteld en fotos laten zien van jullie prachtige paradijsje daar, dat het ons leuk leek om ze daar mee naar toe te nemen!

Dank je wel voor de bon, die is zeker heel welkom! We hopen en duimen gewoon voor lekker weer, maar hoe dan ook gaan we er van genieten en het gezellig hebben met elkaar. Ik zal deze week het geld overmaken naar jullie, t kan maar geregeld zijn toch?

Zou leuk zijn elkaar eventueel te ontmoeten, dan komen beeld en geluid bij elkaar he?

Vele groetjes van ons allebei, en fijn dat we volgend jaar te gast mogen zijn in jullie prachtige huis!

Anne & Mary

17-08-2018

Beste Lydia en Thijs,

Ik wilde even laten weten dat we helemaal happy zijn met het huis Elena in Eymet. We hebben Helena bij aankomst ontmoet en € 50,- voor de teckels betaald. Het huis, zwembad en dorp is geweldig. heerlijk de ruimte, de privacy en de kamers zijn ook prima en een geweldige afgeschermde tuin.

Daarbovenop hebben we vooralsnog ook perfect weer. Nogmaals dank voor de verzorging. We komen hier graag nog eens terug.

Groeten,

Ellen, Remco, Janine & Josefien H. (teckels Gijs & Charlie)

 

06-08-2018

Hallo familie Mennes,

 Langs deze weg willen we onze dank uitspreken.

Het huis was fantastisch! In het echt was het nog beter, luxer en mooier dan op de foto’s…

We hebben 2 heerlijke weken gehad, ook met dank aan de beheerster Anna. Ze stond direct klaar voor ons als er onverhoopt toch iets niet goed werkte en ook wanneer we nog wat vragen hadden.

We zullen jullie bedrijf en website ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen en als we in de toekomst weer besluiten om richting Frankrijk te gaan, gaan we zeker bekijken of jullie een mooi huis voor ons in de aanbieding hebben.

Nogmaals hartelijk dank en tot een volgende keer.

Vriendelijke groet,

Maroesjka

 

28-07-2018

Beste Lydia,

                                                                                                                                                                      Zoals beloofd een review J maar als eerste willen we jullie bedanken voor alle directe medewerking en snelle acties gezien onze situatie.

Jullie hebben ons echt gered van wat een hele nare vakantie had kunnen worden, ook de kinderen hebben genoten! Dit is nu net waarmee men ze kan onderscheiden van andere instanties. Zoals al eerder gezegd , huizen verhuren loopt op een gegeven moment wel maar de service erna of de hulp die je tijdens een verblijf nodig kan hebben is niet iets wat vanzelfsprekend is, jullie hebben in tegenstelling tot anderen voor ons perfect snel geschakeld en ons ook daadwerkelijk snel en goed geholpen, Chapeau!

Het was een geweldig huis, prachtig groot zwembad, mooi uitzicht midden in de natuur, rustig helemaal privé gelegen, alles is goed onderhouden, elke avond genoten van de verse munt thee, die er in overvloed groeit,  zeer vriendelijke behulpzame mensen die er naast wonen maar waar je helemaal niets van merkt. Ideaal als uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving, er is genoeg te bezichtigen in de omgeving, er stond tevens een grote nieuwe BBQ en mooi tuinstel en er waren genoeg bedjes rondom zwembad kortom, er is niets op aan te merken en was een zeer positieve ervaring!

Geweldig om te zien hoe het huis tot stand is gekomen en wat je van een ‘oude stal’ uiteindelijk kan maken, Marc praat er ook graag over.

We hebben er een heerlijke tijd gehad, wie weet voor herhaling vatbaar.

Kun je onze dank ook nog eens aan Marc en Dani overbrengen,

Sandra en Guido

15-07-2018

 

Mogge Thijs,

 

We zijn weer terug uit Frankrijk/Cahors. En hebben het heel erg goed naar ons zin gehad! Super huis, mooie omgeving en prachtig weer.

Wat wil je nog meer?

Dank voor je goed zorgen en begeleiding.

Top!

We hebben FranceVilla ondertussen aan behoorlijk veel vrienden en bekenden aangeraden.

Hans

28-06-2018

Hallo Lydia!

Nou dan is de keuze snel gemaakt hahaha!!

Dan gaan we graag voor Tournesol. Wij zijn erg benieuwd naar een verwarmd zwembad hahaha….

Bedankt voor de korting! Dat en met nog veel meer redenen is waarom wij weer via FranceVilla boeken!

Ik ga gelijk naar de site om alles in te vullen en zie het dan wel retour tegemoet.

Vriendelijke Groeten, Christy

17-06-2018

Geachte mevrouw Mennes, Beste Lydia,

We hebben een heerlijke tijd gehad. De woning is prachtig.
De natuur en ruimte rondom het huisje zorgt voor een rustgevende sfeer.

Het boekingsproces, de ontvangst in Frankrijk en de eindcontrole was prima verzorgd. Als we in de toekomst weer naar Frankrijk gaan, zullen we zeker jullie website checken.

Met vriendelijke groet,

Bram & Cathelijne Z.

29-05-2018

Beste Lydia,

We hebben een super fijne vakantie gehad met z'n allen.

Veel ruimte in het huis met genoeg privacy zodat dat voor iedereen fijn was.

Zwembad was ook fijn de kleinkinderen hebben genoten.

Bedankt voor je goede zorgen.

Met vriendelijke groeten,

Joke en Edward

16-03-2018

Bedankt voor de telefonische hulp maar manlief belde dat ik toch 'Roziere' kon boeken. Dus alternatieven waren nu alsnog niet nodig, toch bedankt Ik moet zeggen dat jullie vriendelijke en deskundige hulp mij steeds "verleiden" om bij jullie te boeken Erg fijn Complimenten!

Monique

31-01-2018

Goede morgen Lydia,

Ja erg fijn! Wij hebben er nu al zin in en hebben nog even de tijd om ernaar uit te kijken.

Kijk dat stokbroodje onder de arm bij de bakker vandaan en 's middags dat wijntje op het terras -hetzij bij huis of in het dorp- wij zien het helemaal zitten!

Bedankt voor het vertrouwen en succes met verdere verhuur van de woningen.

Groetjes Mariette

17-01-2018

Beste Lydia

Excuus hiervoor.

Hartelijk bedankt voor de reactie en ook voor het pakket lakens.

Wat een service!!!!

Groet Marco

09-01-2018

Hallo Lydia

Chapeau !!!!  Dit vind ik super. Daar word ik blij van. Gewoon prachtig opgelost. Ik begrijp jullie reden helemaal. Maar die eetbon vind ik de kers op de taart. ( veel leuker als korting) Het gaat niet om het bedrag maar om het gebaar. Ik zeg heel hartelijk dank voor zulk een  " klant centraal" gedachte. 

We zullen er vast en zeker van genieten.

Met vriendelijke groet

Annemie 

12-10-2017

Beste Lydia en Thijs,

We hebben een geweldige vakantie gehad in Villa Beynac. Onvergetelijk. Schitterend huis waarvan we nog niet de helft gebruikt hebben, fantastisch gelegen en een geweldige tuin voor onze honden. En een blinkend schoon huis, je kon er van de vloer eten. Nog twee toevoegingen die niet goed op de site staan: er is zelfs een föhn en bij het zwembad is een douche met koud èn warm water. De tuin was goed omheind, met uitzondering van een klein stukje aan de voorkant, waar onze jongste hond al snel een gaatje in de heg had ontdekt en daar dankbaar gebruik van maakte. We hebben hem de rest van de vakantie achter het huis gehouden, waar hij meer dan voldoende ruimte had om al zijn energie kwijt te kunnen.

Ik stuur later op de dag of morgen nog een wervende review voor op jullie site, met wat foto’s van het huis die ik gemaakt heb.

Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige begeleiding bij het zoeken naar een huis met een goede omheining voor onze honden.

Hartelijke groeten,

Jan

 

10-10-2017

Hallo Thijs en Lydia, 

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de zeer aangename verassing die wij vorige week van jullie mochten ontvangen. Als wij samen met zijn viertjes samen het glas heffen met de heerlijke wijn, dan weet ik zeker dat we met plezier terug denken aan ons verblijf in jullie prachtige villa . We hebben heerlijk genoten van de heerlijke luxe. 

Maar zeker ook van de omgeving. We hebben leuke plaatsjes ontdekt en vooral ook heerlijk gegeten. Kortom; Een geslaagde vakantie. 

Nogmaals hartelijk dank voor jullie geste en wie weet kruisen onze wegen weer!!!

Vriendelijke groeten, 

Frits, Nelly, Sylvia en Sjaak.

 

07-10-2017

Dag Lydia,

Hartelijk dank, niet alleen voor de vroegboek actie (heel attent!) maar vooral voor de persoonlijke service, de prachtige website en het mooie huis wat we hebben geboekt. Het geeft nu al voorpret voor de vakantie!

Wij hebben jullie 'gewoon' gevonden via de Google zoekmachine. Daar viel me de naam van de site op en vervolgens de prettige uitstraling, de goede zoekfunctie en natuurlijk de werkelijk fantastische huizen die jullie in het aanbod hebben. Ook belangrijk voor ons is de relatief kleine schaal en jullie persoonlijke inbreng - wat met jouw e-mail bevestigd wordt. Wij zijn een beetje klaar met de grote, anonieme aanbieders en zijn blij jullie gevonden te hebben.

Heel veel succes nog en zeker tot ziens!

Groet, Mike Andrea en Annalena.

 

28-09-2017

Geachte mevrouw en meneer Mennes,

Wat waren we blij met uw advies om Cosy te huren: het is een royaal, comfortabel ingericht huis, waar onze zoon goed uit de voeten kon met zijn rollator, ook al moesten wij helpen richten in deuropeningen om het schilderwerk niet te beschadigen.

Meneer Bourzat was zo vriendelijk om voor onze zoon een badstoel  op het bad te monteren, wat toch wel comfortabeler was bij het verzorgen tijdens en na het bad!

De laatste dagen hebben we buiten nog kunnen genieten van de zon.

We zijn heerlijk uitgerust, en hebben in de Dordogne heerlijk gegeten. Een omrit waard is restaurant Le petit Paris in Daglan (ca 50 km ten zuiden van Montignac), door Michelin gewaardeerd met een Bib Gourmand: echt fantastisch!

Vriendelijke groeten,

Herma, Ronald en Alexander K.

 

Aanmelding nieuwsbrief