Luxe en/of authentieke vakantiehuizen in Zuid Frankrijk

0113-58.20.36 RESERVEREN IN CORONA TIJD

Een moment geduld, uw zoekresultaten worden opgehaald.

Vind uw villa:

  • Selecteer op kaart

Uitgebreid zoeken:

uitgebreid zoeken
Daarom FranceVilla:
  • Meer dan 100 accomodaties in de Dordogne en Lot
  • Gratis inspiratiegids
  • Vragen? Bel 0113-58.20.36
  • Uitstekende service is bij ons de standaard

FranceVilla (10-09-2018)

terug naar overzicht terug naar vakantiehuizen

21-09-2020

Beste Lydia,

We hebben echt een geweldige vakantie achter de rug. Dit vakantiehuis is echt een aanrader en we gaan er zeker nog terug naartoe. Er is geen enkel minpuntje. Alleen maar dikke pluspunten. Bruno en Sandra zijn heel fijne welgemeende vriendelijke mensen, die kom je niet zoveel meer tegen.

Ik zal zeker op Google een review achterlaten.

Aan jou ook een dikke merci voor de uiterst fijne afhandeling en de mails over onze vakantie, jullie mogen hier echt wel trots op zijn dat alles zo geweldig verloopt en de response steeds snel en correct verloopt. Dikke duim.

Jullie gaan ons zeker nog terug zien in de boekingen voor de volgende vakanties.

Met vriendelijke groeten en tot hoors.

Doei,

Martine

31-08-2020

Hallo,

We hebben een geweldige tijd gehad ! Het huis Lesgrabous was erg mooi, zeer goed onderhouden en zeer functioneel. We hopen dat de eigenaren het volgend jaar weer verhuren.

En voor je onberispelijke en zeer professionele service: BEDANKT: we hebben een geweldige week vakantie gehad en zullen Francevilla aanbevelen aan onze vrienden!.

Met vriendelijke groet.

Familie Fairise
(Vertaald uit het Frans)

18-08-2020

Dag Lydia,

Bedankt voor de attentie!
Ik wou toch wel zeggen dat de service die jullie geven super is en we zeker wanneer we nog naar die streek gaan we met jullie terug zullen boeken.
Bedankt!

Met vriendelijke groeten

Marleen

17-08-2020

Hallo Lydia,

Langs deze weg willen we u bedanken voor de aangename cadeau dat we deze week mochten ontvangen ???? een kleine attentie was dat niet hè.....heel hartelijk dank daarvoor en proost op u gezondheid.

We hebben nog een vraagje....naar volgend jaar toe zouden we overwegen terug die streek te gaan en eventueel misschien terug hetzelfde huisje te nemen.....hoe zit dat eigenlijk als je een optie wilt nemen?

Vriendelijke groeten,
Familie Verstraeten

14-08-2020

Beste,

Ons verblijf was super!!!!! We gaan zeker nog terug naar Het vakantiehuis Maisange in Rampoux.

Een dikke pluim voor de eigenaars, het lag daar gelekt,zo proper en alles wat we nodig hadden was aanwezig!

Zelfs op de tv was er Netflix aanwezig, wat niet stond aangegeven bij de kenmerken, dus misschien voor jullie een tip om dat aan te passen!

Hebben allen van onze vakantie genoten, indien we nog eens naar Frankrijk op reis gaan horen jullie zeker van ons!

Vele groeten,

Familie Braet

13-08-2020

Hallo Thijs en Lydia,

Wij zijn inmiddels weer een aantal dagen terug in Nederland na een geweldige vakantie in Haut de Fort. We hebben oprecht genoten van alle faciliteiten. Zowel de gite als de studio waren ruim en volledig ingericht. Het zwembad was groot en schoon en dat geldt ook voor de enorme tuin waar we ons hebben uitgeleefd met pingpong, badminton, frisbeeën en jeu de boules en hebben zelfs wandelingen door het eigen bos gelopen. We zijn hartelijk ontvangen door Fred en Alain. We hebben ons zeer welkom gevoeld en hadden het terrein echt voor onszelf. We voleden ons soms zelfs de eigenaren van het domaine.

Door deze positieve ervaring met FranceVilla zullen we in de toekomst zeker in overweging nemen om wederom via jullie een huis te huren.

Met vriendelijke groet,

Monique P.

07-08-2020

Beste Lydia,

Wij hebben een fantastische vakantie gehad in het huisje Terrace. Van de eerste seconde dat we binnen stapten begon onze vakantie. Ruim heel verzorgd huis met alles erop en eraan. gezellige tuin met een ruim zwembad met mooi zicht . Hele vriendelijke eigenaars .
Het was een heel geslaagde vakantie en ook aan jullie bedankt voor de steeds  informatieve mails te mogen ontvangen , de corona periode is voor niemand plezant he. Goed gedaan aan jullie ook.
We hebben inderdaad foto’s maar die staan op onze gsm….we sturen ze nog eens via onze gsm ;-)

Alvast bedankt voor jullie vriendelijke diensten .

Familie Vertsraeten

31-07-2020

Hallo Lydia,
We hebben een zeer aangenaam verblijf gehad in Anglars Nozac. Je hebt gelijk Mon Desir is een echt paradijs.
Ook dank ik je voor de aandacht die je aan onze verzoeken hebt besteed.
Mijn vrienden en ik zullen je site en je professionaliteit zeker om ons heen aanbevelen.
Vriendelijke groet,
Mr. Danda

28-07-2020

We kunnen niet anders zeggen dan dat we erg genoten hebben en dat we dit huis en jullie als boekingspartner met persoonlijke betrokkenheid zullen aanbevelen bij anderen. Eén vd stellen had al eens eerder bij jullie geboekt, vandaar dat we bij jullie terecht zijn gekomen.

Dank voor de organisatie, de berichtgeving tijdens deze gekke crisisperiode en het snelle en fijne handelen.

Als we weer eens richting Frankrijk willen om te verblijven in een leuke woning, zullen we als eerste op jullie site gaan zoeken.

Succes verder en take care!

Met vriendelijke groet,

Vera

20-07-2020

Hallo, alles is goed verlopen. Het huis was perfect, net zoals uw diensten.
Als we in de toekomst terug zouden komen naar deze regio, zullen we dit zeker weer via FranceVilla doen omdat de service perfect is.

Met vriendelijke groet
Stéphane

17-07-2020

Beste Lydia,

We hebben het heerlijk gehad in La Bergerie. Het is een fijne, grote tuin en doordat alles goed was omheind konden de (kleine) kinderen naar hartelust rennen en spelen, zonder dat je steeds moet opletten.  Wij hebben zelf hiervoor voornamelijk onze vakanties doorgebracht in hotels, en dit jaar dus voor het eerst een huis gehuurd. Het beviel ons dat we een beetje "eigen huis" ver van huis hadden.

Met vriendelijke groet,

Hester

 

10-06-2020

Goedenavond,

Inmiddels heb ik alle openstaande bedragen voldaan en gaan we er voorlopig vanuit dat onze vakantie door kan gaan.Ik wil jullie complimenteren voor de keurige briefing iedere keer, zeer proffessioneel.

Evenals onze vorige geweldige ervaring via FranceVilla hopen we ook dit jaar weer te kunnen genieten. Ik wens jullie beiden nog heel veel boekingen voor dit jaar en nogmaals heel hartelijk dank voor de mailtjes, een lieve groet, ook  namens man, kinderen en onze lieve kleindochters , die zich vooral verheugen op het zwembad.

Margreet

25-02-2020

Beste Lydia,

Wat fijn, dank je wel voor deze vriendelijke reactie en het cadeau tov de lakens. Dit is heel erg aardig!

Wij hebben alleen maar mooie en aangename ervaringen met Francevilla van vorig jaar. Wij zijn heel blij dat jullie ons steeds aangenaam verrassen!

Fijne avond!

Met vriendelijke groet,

Mark en Irina

09-12-2019

Hallo Lydia en Thijs,
Al meer dan 10 jaar maken wij gebruik van jullie expertise als intermediair voor het vinden en boeken van onze vakantie bestemmingen. De door jullie ontwikkelde website en service vind ik geweldig.
Wij zijn de afgelopen jaren op diverse locaties soms een aantal keren geweest. Maar toch springt “Le Bouyssonnet” er voor ons uit. De locatie met voorzieningen, het uitzicht, en de goede herinneringen die we hier hebben; in een woord geweldig! Ook Rashid en Amal hadden alles weer piekfijn in orde gemaakt voor ons. Extra verrassing was dit jaar de Tamboulet die we van hun kregen.
Volgend jaar hopen we weer te kunnen komen.
Hartelijke groeten van Ellert en Yvonne

01-12-2019

Wij hebben vier jaar een huis via FranceVilla gehuurd de afgelopen jaren. Een groot compliment voor Lydia en Thijs Mennes. Zij zijn zeer plezierig om mee te overleggen en mee te denken wat een geschikt huis kan zijn. Klantvriendelijkheid staat bij hen hoog in het vaandel. Het is duidelijk dat ze hart voor hun bedrijf hebben en alle moeite doen het goed te doen. De contacten na thuiskomst waren alle keren prima en feed back werd op prijs gesteld.
Kortom voor ons is het duidelijk dat als wij richting Dordogne gaan wij graag weer via Francevilla zullen boeken.

Herman en Jannie

06-11-2019

Hallo Lydia en Thijs,
Wat een fantastische verrassing. Zaterdagmorgen kwam jullie pakket met de 3 flessen heerlijke wijn. Hardstikke bedankt! We gaan er samen met Kai en Gretel van genieten bij onze Marilove Revival begin Dezember. We koken dan met elkaar wat lekkers, kijken de fotos van onze gezamelijke fijne vakantie in Marilove en genieten dan van jullie wijn. Heel erg lief♥️ Wij wensen jullie nog een fijne tijd in de Dordogne.
Liefs Wilna, Jürgen, Kai en Gretel

23-09-2019

Goedemorgen mevrouw Mennes,

We hebben drie prachtige weken doorgebracht in Villa Batista. Het huis is zeer mooi ingericht, absoluut schoon en alles wat je nodig hebt is beschikbaar.
Het grote zwembad is fantastisch, het vakantiehuis heeft een geweldige locatie en is volledig omheind tot grote vreugde van onze Yorkie-dame. Voor haar was het paradijs.
We brengen onze vakantie al vele jaren alleen door in vakantiehuizen, in Spanje, Nederland en de VS. De Villa Batista is veruit een van de beste huizen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ en we zullen zeker terugkomen.

  Warme groeten uit Duitsland
  Gabriele & Michael

  Ps. We hebben voor de tweede keer geboekt via uw bureau en zijn zeer tevreden.

24-08-2019

Hallo,

We hebben een goed verblijf gehad in het huis Lascaze.
We wilden op het platteland zijn, dus de plaats was perfect voor ons.
Aardige eigenaren en een leuke surprise in de koelkast bij aankomst. Dankjewel.
We hadden ook een goede avond in het dorp Puy l'Eveque ter gelegenheid van het dorpsfeest, restaurant, vuurwerk en dansen met een uitstekend orkest.

We vertrouwen altijd op France Villa. De beschrijvingen van de huizen zijn altijd correct. Geen vervelende verrassingen. Nogmaals bedankt voor de professionaliteit.
Als we in de toekomst  naar de Dordogne of de Lot willen, denken we automatisch aan France Villa.

Met vriendelijke groeten
Lydie & Eric

22-08-2019

Beste Lydia en Thijs,

Het ontvangst van meneer Stephane Bega was perfect. Als welkom cadeau stond er een heerlijke fles Champagne koud in de koelkast. Hij is tussentijds nog gekomen voor controle/ en schoonmaken zwembad en dat was op 05-08 (de verjaardag van onze zoon). Voor zijn verjaardagsfeestje kreeg hij een fles Champagne, heel erg attent!

Verder hebben wij een heerlijke tijd gehad in villa Correze. Het huis was ruim voor de hele familie en het zwembad en tuin heerlijk. Van het dorp en de omgeving hebben wij ook genoten en hebben vele mooie wandelingen gemaakt. 

Echt verbeterpunten hebben wij niet. Misschien meer in de zin van verander eventueel de oude afvalbak in de keuken in een moderne of verwijder eventueel een leuk "sier” stoeltje in de tuin want je kunt er toch niet in gaan zitten.

Het enige wat wij gemist hebben waren eierdopjes. 

Villa Correze is een echte aanrader!!

En graag maken wij nog eens gebruik van FranceVilla. 

Het was een geslaagde vakantie, dank zij jullie goede service!

Nogmaals bedankt!

Een hartelijke Maastrichtse groet terug!

Familie Maassen

07-08-2019

Beste mensen,

Het huis (Tamarinde) was heerlijk! De gastvrijheid van Bernadette helemaal super. Met 3 grote honden is het best een uitdaging. De tuin was prachtig en helemaal omheind. Verder liep je zo het bos in en was er ook een vijvertje. Mooie plaatsen om te bezoeken en heerlijk eten overal. Wij komen zeker nog eens terug en zullen binnen de hondenclubs dit prachtige huis zeker aan bevelen! Ook nog top dat wij van vrijdag tot vrijdag mochten verblijven. Totaal geen file gehad.

Beoordeling een hele vette 10!

Eugène.

BONJOUR! Hallo, Lydia hoe gaat het met jullie?

Bedankt voor de leuke nieuwsbrieven, altijd leuk de voorpret!

Ik wilde graag een leuke review schrijven over ons afgelopen verblijf in Tournesol. Het was fantastisch! Ook wil ik mijn complimenten geven aan David en Myriam, die twee stonde ten alle tijden voor ons klaar ( niet dat dat erg veel of vaak nodig was hoor)

We hebben ze nu al een aantal keren meegemaakt bij verschillende huizen.

Wij wachten nog onze vakantie periode af. Wij hebben allebei werk waarin we in het hoogseizoen maar lastig vrij kunnen krijgen, we proberen dan altijd zo in september te gaan. De laatste tijd zitten we ook met onze oudste (7) met school. We krijgen wel toestemming alleen mist hij dan steeds meer hoe ouder hij wordt. En wij willen heel graag 3 weken en dat mag in sept dan weer nietL

Dus voorlopig blijven we nog even kijken naar jullie mooie woningen en hopen we dat we toch misschien in de grote vakantie naar Frankrijk kunnen….

We hebben vast nog wel contact!! Complimenten voor jullie ook!! Fijne en goede service!!

Groetjes Christy, Patrick, Ferencz en Thierry, pootje van de hond!

15-09-2018

Geachte mevrouw Mennes, Beste Lydia,

We hebben een heerlijke tijd gehad. De woning is prachtig.
De natuur en ruimte rondom het huisje zorgt voor een rustgevende sfeer.

Het boekingsproces, de ontvangst in Frankrijk en de eindcontrole was prima verzorgd. Als we in de toekomst weer naar Frankrijk gaan, zullen we zeker jullie website checken.

Met vriendelijke groet,

B & C Z

10-09-2018

Hoi Lydia,

We nemen inderdaad Francoise en Jip mee volgend jaar... :D Mary en ik wilden zowieso in de meivakantie 2 weekjes weg, omdat dit ook rustige weken zijn binnen ons eigen bedrijf. Dus hebben we Swaas en Jip uitgenodigd om met ons mee te gaan. Ze hebben al zoveel leuke verhalen verteld en fotos laten zien van jullie prachtige paradijsje daar, dat het ons leuk leek om ze daar mee naar toe te nemen!

Dank je wel voor de bon, die is zeker heel welkom! We hopen en duimen gewoon voor lekker weer, maar hoe dan ook gaan we er van genieten en het gezellig hebben met elkaar. Ik zal deze week het geld overmaken naar jullie, t kan maar geregeld zijn toch?

Zou leuk zijn elkaar eventueel te ontmoeten, dan komen beeld en geluid bij elkaar he?

Vele groetjes van ons allebei, en fijn dat we volgend jaar te gast mogen zijn in jullie prachtige huis!

Anne & Mary

17-08-2018

Beste Lydia en Thijs,

Ik wilde even laten weten dat we helemaal happy zijn met het huis Elena in Eymet. We hebben Helena bij aankomst ontmoet en € 50,- voor de teckels betaald. Het huis, zwembad en dorp is geweldig. heerlijk de ruimte, de privacy en de kamers zijn ook prima en een geweldige afgeschermde tuin.

Daarbovenop hebben we vooralsnog ook perfect weer. Nogmaals dank voor de verzorging. We komen hier graag nog eens terug.

Groeten,

Ellen, Remco, Janine & Josefien H. (teckels Gijs & Charlie)

 

06-08-2018

Hallo familie Mennes,

 Langs deze weg willen we onze dank uitspreken.

Het huis was fantastisch! In het echt was het nog beter, luxer en mooier dan op de foto’s…

We hebben 2 heerlijke weken gehad, ook met dank aan de beheerster Anna. Ze stond direct klaar voor ons als er onverhoopt toch iets niet goed werkte en ook wanneer we nog wat vragen hadden.

We zullen jullie bedrijf en website ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen en als we in de toekomst weer besluiten om richting Frankrijk te gaan, gaan we zeker bekijken of jullie een mooi huis voor ons in de aanbieding hebben.

Nogmaals hartelijk dank en tot een volgende keer.

Vriendelijke groet,

Maroesjka

 

28-07-2018

Beste Lydia,

                                                                                                                                                                      Zoals beloofd een review J maar als eerste willen we jullie bedanken voor alle directe medewerking en snelle acties gezien onze situatie.

Jullie hebben ons echt gered van wat een hele nare vakantie had kunnen worden, ook de kinderen hebben genoten! Dit is nu net waarmee men ze kan onderscheiden van andere instanties. Zoals al eerder gezegd , huizen verhuren loopt op een gegeven moment wel maar de service erna of de hulp die je tijdens een verblijf nodig kan hebben is niet iets wat vanzelfsprekend is, jullie hebben in tegenstelling tot anderen voor ons perfect snel geschakeld en ons ook daadwerkelijk snel en goed geholpen, Chapeau!

Het was een geweldig huis, prachtig groot zwembad, mooi uitzicht midden in de natuur, rustig helemaal privé gelegen, alles is goed onderhouden, elke avond genoten van de verse munt thee, die er in overvloed groeit,  zeer vriendelijke behulpzame mensen die er naast wonen maar waar je helemaal niets van merkt. Ideaal als uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving, er is genoeg te bezichtigen in de omgeving, er stond tevens een grote nieuwe BBQ en mooi tuinstel en er waren genoeg bedjes rondom zwembad kortom, er is niets op aan te merken en was een zeer positieve ervaring!

Geweldig om te zien hoe het huis tot stand is gekomen en wat je van een ‘oude stal’ uiteindelijk kan maken, Marc praat er ook graag over.

We hebben er een heerlijke tijd gehad, wie weet voor herhaling vatbaar.

Kun je onze dank ook nog eens aan Marc en Dani overbrengen,

Sandra en Guido

15-07-2018

 

Mogge Thijs,

 

We zijn weer terug uit Frankrijk/Cahors. En hebben het heel erg goed naar ons zin gehad! Super huis, mooie omgeving en prachtig weer.

Wat wil je nog meer?

Dank voor je goed zorgen en begeleiding.

Top!

We hebben FranceVilla ondertussen aan behoorlijk veel vrienden en bekenden aangeraden.

Hans

28-06-2018

Hallo Lydia!

Nou dan is de keuze snel gemaakt hahaha!!

Dan gaan we graag voor Tournesol. Wij zijn erg benieuwd naar een verwarmd zwembad hahaha….

Bedankt voor de korting! Dat en met nog veel meer redenen is waarom wij weer via FranceVilla boeken!

Ik ga gelijk naar de site om alles in te vullen en zie het dan wel retour tegemoet.

Vriendelijke Groeten, Christy

17-06-2018

Geachte mevrouw Mennes, Beste Lydia,

We hebben een heerlijke tijd gehad. De woning is prachtig.
De natuur en ruimte rondom het huisje zorgt voor een rustgevende sfeer.

Het boekingsproces, de ontvangst in Frankrijk en de eindcontrole was prima verzorgd. Als we in de toekomst weer naar Frankrijk gaan, zullen we zeker jullie website checken.

Met vriendelijke groet,

Bram & Cathelijne Z.

29-05-2018

Beste Lydia,

We hebben een super fijne vakantie gehad met z'n allen.

Veel ruimte in het huis met genoeg privacy zodat dat voor iedereen fijn was.

Zwembad was ook fijn de kleinkinderen hebben genoten.

Bedankt voor je goede zorgen.

Met vriendelijke groeten,

Joke en Edward

16-03-2018

Bedankt voor de telefonische hulp maar manlief belde dat ik toch 'Roziere' kon boeken. Dus alternatieven waren nu alsnog niet nodig, toch bedankt Ik moet zeggen dat jullie vriendelijke en deskundige hulp mij steeds "verleiden" om bij jullie te boeken Erg fijn Complimenten!

Monique

31-01-2018

Goede morgen Lydia,

Ja erg fijn! Wij hebben er nu al zin in en hebben nog even de tijd om ernaar uit te kijken.

Kijk dat stokbroodje onder de arm bij de bakker vandaan en 's middags dat wijntje op het terras -hetzij bij huis of in het dorp- wij zien het helemaal zitten!

Bedankt voor het vertrouwen en succes met verdere verhuur van de woningen.

Groetjes Mariette

17-01-2018

Beste Lydia

Excuus hiervoor.

Hartelijk bedankt voor de reactie en ook voor het pakket lakens.

Wat een service!!!!

Groet Marco

09-01-2018

Hallo Lydia

Chapeau !!!!  Dit vind ik super. Daar word ik blij van. Gewoon prachtig opgelost. Ik begrijp jullie reden helemaal. Maar die eetbon vind ik de kers op de taart. ( veel leuker als korting) Het gaat niet om het bedrag maar om het gebaar. Ik zeg heel hartelijk dank voor zulk een  " klant centraal" gedachte. 

We zullen er vast en zeker van genieten.

Met vriendelijke groet

Annemie 

12-10-2017

Beste Lydia en Thijs,

We hebben een geweldige vakantie gehad in Villa Beynac. Onvergetelijk. Schitterend huis waarvan we nog niet de helft gebruikt hebben, fantastisch gelegen en een geweldige tuin voor onze honden. En een blinkend schoon huis, je kon er van de vloer eten. Nog twee toevoegingen die niet goed op de site staan: er is zelfs een föhn en bij het zwembad is een douche met koud èn warm water. De tuin was goed omheind, met uitzondering van een klein stukje aan de voorkant, waar onze jongste hond al snel een gaatje in de heg had ontdekt en daar dankbaar gebruik van maakte. We hebben hem de rest van de vakantie achter het huis gehouden, waar hij meer dan voldoende ruimte had om al zijn energie kwijt te kunnen.

Ik stuur later op de dag of morgen nog een wervende review voor op jullie site, met wat foto’s van het huis die ik gemaakt heb.

Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige begeleiding bij het zoeken naar een huis met een goede omheining voor onze honden.

Hartelijke groeten,

Jan

 

10-10-2017

Hallo Thijs en Lydia, 

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de zeer aangename verassing die wij vorige week van jullie mochten ontvangen. Als wij samen met zijn viertjes samen het glas heffen met de heerlijke wijn, dan weet ik zeker dat we met plezier terug denken aan ons verblijf in jullie prachtige villa . We hebben heerlijk genoten van de heerlijke luxe. 

Maar zeker ook van de omgeving. We hebben leuke plaatsjes ontdekt en vooral ook heerlijk gegeten. Kortom; Een geslaagde vakantie. 

Nogmaals hartelijk dank voor jullie geste en wie weet kruisen onze wegen weer!!!

Vriendelijke groeten, 

Frits, Nelly, Sylvia en Sjaak.

 

07-10-2017

Dag Lydia,

Hartelijk dank, niet alleen voor de vroegboek actie (heel attent!) maar vooral voor de persoonlijke service, de prachtige website en het mooie huis wat we hebben geboekt. Het geeft nu al voorpret voor de vakantie!

Wij hebben jullie 'gewoon' gevonden via de Google zoekmachine. Daar viel me de naam van de site op en vervolgens de prettige uitstraling, de goede zoekfunctie en natuurlijk de werkelijk fantastische huizen die jullie in het aanbod hebben. Ook belangrijk voor ons is de relatief kleine schaal en jullie persoonlijke inbreng - wat met jouw e-mail bevestigd wordt. Wij zijn een beetje klaar met de grote, anonieme aanbieders en zijn blij jullie gevonden te hebben.

Heel veel succes nog en zeker tot ziens!

Groet, Mike Andrea en Annalena.

 

28-09-2017

Geachte mevrouw en meneer Mennes,

Wat waren we blij met uw advies om Cosy te huren: het is een royaal, comfortabel ingericht huis, waar onze zoon goed uit de voeten kon met zijn rollator, ook al moesten wij helpen richten in deuropeningen om het schilderwerk niet te beschadigen.

Meneer Bourzat was zo vriendelijk om voor onze zoon een badstoel  op het bad te monteren, wat toch wel comfortabeler was bij het verzorgen tijdens en na het bad!

De laatste dagen hebben we buiten nog kunnen genieten van de zon.

We zijn heerlijk uitgerust, en hebben in de Dordogne heerlijk gegeten. Een omrit waard is restaurant Le petit Paris in Daglan (ca 50 km ten zuiden van Montignac), door Michelin gewaardeerd met een Bib Gourmand: echt fantastisch!

Vriendelijke groeten,

Herma, Ronald en Alexander K.

 

Aanmelding nieuwsbrief